Annons:
Etiketttillgänglighet
Läst 2042 ggr
Leffe
2013-11-09 18:07

Marschen för funktionshindrades rättigheter

Ditt stöd behövs i kampen för funktionshindrades mänskliga rättigheter.

Marsch för funktionshindrades mänskliga rättigheter

Sverige har undertecknat och ratificerat konventionen om mänskliga rättigheter för funktionshindrade och är därmed juridiskt bundna att följa denna konventions samtliga artiklar fullt ut sedan 2009-01-14. Men Sveriges myndigheter vägrar att följa denna konvention och begår därmed ett brott mot de mänskliga rättigheterna vilket är mycket allvarligt då detta hotar vår demokrati.

Funktionshindrade får på grund av detta inte sina rättmätiga mänskliga rättigheter och får därmed inte leva ett fullvärdigt liv i full samhällsgemenskap som konventionen säger att vi har rätt till.

Vi hoppas nu på ditt stöd för vår kamp för våra mänskliga rättigheter du kan stödja oss genom att skriva under på vår egen hemsida att du stödjer vår kamp.

Tack på förhand.

http://mffmr.se/

Annons:
[Mustangcab]
2013-11-09 23:22
#1

Detta är för bedrövligt anser jag. Jag känner männiksro med nedsatt syn som har svårt att ta sig fram pga att det står en massa skyltar i vägen då de ska gå på trottaren En del som är rullstulsburna har svår att finna ställen där de kan gå över vägen då det är kanter från trottaren till gatan överallt.

Lägger in detta på min facebooksida, länken alltså.

Upp till toppen
Annons: