Allmänt/Övrigt

Vår existens är hotad

2011-03-02 15:22 #0 av: [SvenA]

Vi är i dagsläget en utrotningshotat del av befolkningen det visar alla försämringar av den sociala omsorgen på

Man försöker i dag från våra makthavare begränsa oss på alla sätt dom kan komma på, genom att man hela tiden försämrar våra möjligheter till ett fullvärdigt liv. Genom att hela tiden begränsa den tid vi ska ha ha rätt till assistans av andra personer, enbart på grund av att vi råkar ha ett funktionshinder som gör att vi är helt beroende av andra människor för att vi ska kunna fungera .

Genom att hela tiden försämra den sociala servicen för oss så hotas vår existens. vi har alltså inget som helst existensberättigande enligt våra makthavare .

Samtidigt så har man börjat att debattera rätten till aktiv dödshjälp i Sverige det kan inte tolkas på annat sätt än att vi som har stora omsorgsbehov ska se till att vi väljer att avsluta våra liv på ett aktivt sätt. så att man slipper bekymra sig om vår rätt till ett värdigt liv.

Det måste helt enkelt bli ett slut på den jakt som nu pågår på oss som har behov av assistans av andra personer, för att vi ska kunna få leva ett värdigt liv utifrån våra egna förutsättningar och på våra egna villkor.

Vi måste få ett betydligt mera människovärdigt samhälle där vi alla bryr oss om varandra betydligt mera än vad vi gör i dag.

Det är inte värddigt ett land som Sverige som påstår sig värna dom svagaste i samhället, att ha en sådan inhuman sjukvård och social omsorg som det finns i dagsläget för oss som är beroende av andra personer för att kunna  existera överhuvudtaget på ett värdigt sätt.

 

Anmäl
2011-03-02 23:04 #1 av: Sigrid-pa-Pottan

Jag har sagt det förr, säger det igen - det är tillbaka till ättestupan som gäller om man ska tolka signalernaRynkar på näsan

Anmäl
2011-03-03 10:30 #2 av: [SvenA]

Det blir bara värre för varje dag

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.