Tillgänglighet

Hur ska man få fastighetsägarna att klippa`?

2009-07-19 12:01 #0 av: [SvenA]

Hur ska man få bostadsrättsföreningar –hyreshusägare-villaägare att inse sina skyldigheter över hur deras växtlighet breder ut sig .

Det är likadant varje år under växtsesången dessa ägare av olika fastgheter

inser inte att de har ett ansvar för hur deras växter brer ur sig över gångbanorna

Som fastighetsägare är man skyldig att se till att träd och buskar inte växer ut över gångbanor och kantstenarsamt att man även ser till att ta bort det som växer ut över dessa .

Träd och buskar som växer ut över gångbanorna får inte vara lägre än 210 centimeter låga för att personer ska kunna passera under dessa

U I och med att man inte ser till detta skapar man en massa olyckstillfällen och har man otur att någon person skadade sig allvarligt kan det stå fastighetsägarna väldigt dyrt .

Vi som inte ser alla dessa hinder i form av buskar och träd får en massa rivmärken både på händer och i ansiktet

De gör även att man lätt tappar orienteringsförmågan och på detta sätthindrar oss att fritt kunna röra oss i samhället .

Det värsta med detta är at kommunerna inte tar sitt samhällsansvar som de har skyldighet att utöra enligt lag struntar i detta och på detta sätt hindra oss som inte ser att fritt kunna röra oss i samhället

Anmäl
2009-07-19 18:51 #1 av: Leffe

Se till att ramla och gör dig illa och kräv högt skadestånd. Se också till att tidningarna skriver om ditt skadeståndskrav och varför du begär det

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.