Om sajten och iFokus

Tack för min korta tid

2012-07-25 18:29 #0 av: EvaG

Harf bara varit sajtvärd en kort tid här på Synskadade iFokus. En kort, men lärorik tid för mig. Nu har jag fått ett drömjobb i min födelsestad Los Angeles. Ett arbete som jag absolut inte kan och inte vill säja nej till.

Det innebär att från i höst så kommer jag inte ha någon tid över för sajten och lämnar därför från mig värdskapet här. Det blir bumbleboo som tar över. Hon är en helt underbar människa fylld med empati. Hon kommer nog kunna leda den här sajten att bli bättre med hjälp av sina medarbetare och med hjälp av er medlemmar.

Vill säja tack till mina härliga medarbetare och till alla er fantastiska medlemmar för att jag har haft den stora äran att fått leda denna sajt.

Kommer att sakna er.

Kram//Eva

___________________________
Var rädd om dem du älskar
_________________________

Medarbetare på Vilda västern iFokus

Anmäl
2012-07-25 20:38 #1 av: DesK

Eva först och främst många grattis till drömjobbet! Glad Du har under din tid här visat oss att också en liten nischad sajt har stort värde och är betydelsefull.

Bumbleboo är en toppen efterträdare Glad

Désirée

Anmäl
2012-07-26 08:13 #2 av: Maria

Grattis Eva till ditt nya liv och jobb.

Du kommer att vara saknad.

Jag ska göra så gott jag kan och har fullt förtroende för goa medarbetare.

/Maria

 

Anmäl
2012-07-26 10:14 #3 av: Leffe

Lycka till där borta Eva

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.