Syncentraler

Svamp/parasit i ögonen(?!)

2013-04-12 12:34 #0 av: Jaexxon

Kan man drabbas av jästsvamp såsom candida i/utanpåögat så att man bokstagligen kan SE dem som "grumlingar"?

Misstänker verkligen det, har varit sockermissbruk och haft problem att inte sluta fören för någon månad sedan. Dett började eskalera i februari, påminner 110% av olika former av jästsvampen. Kan inte alls känna mig trygg, vet inte vars man ska vända sig inte till min ögonmottagning här då de bara sa att det är grumlingar utan att kolla.


Någon som varit med om liknande?

Anmäl
2013-06-04 01:44 #1 av: Anterrabae

Inte varit med om och fått konstaterad candida. Men visst kan den sätta sig som du beskriver. Har man mycket candida kan den tyvärr sprida sig till hela kroppen.

Själv har jag brottats med parasiter. Det är dock svårt att få gehör på ögonmottagningen, de brukar inte vilja titta åt det hållet.

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl
2013-07-14 01:49 #2 av: Mezzzanina

När jag hade blodförgiftning med svamp i blodet så växte det även svamp i mina ögon.Vet dock inte om det är samma typ av svamp som du beskriver.Men det som hände mig var alvarligt.Det var så jag fick min synskada. Nu har jag tre blinda punkter i mitt ena öga och en blind punkt i det andra.Så kolla upp med en läkare.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.