Övrigt

Nu har jag varit hos läkaren

2013-09-05 16:35 #0 av: mogfarm

Jag får ju skriva hur det gick! Både läkaren och sjuksköterskan kändes sympatiska och lyssnade på vad man sa. Det blir en operation av mitt högeröga som är sämst om en till två månader och sen det andra ett tag efter. Jag vet inte vad jag hade i synskärpa, kunde läsa på drygt halva syntavlan och det är godkänt för att köra bil. Så dessa sakerna var ju bra och en stor lättnad. Däremot var inte läkaren säker på i vilken grad detta kommer att hjälpa. Jag verkar ha lite skumma och diffusa problem med ögonen som ingen egentligen har hittat någon bra förklaring till. Men allt verkar tyda på att det kommer att hjälpa mot de här bländningsproblemen och det som gör att jag ser väldigt dåligt i mörker. Det var ett par grejer som inte var helt hundra men som inte borde påverka synen. Jag tror det var någon reflex eller liknande över gula fläcken, vet någon vad det är så är jag tacksam för en kommentar, och något med ögonbottnarna. Detta vill jag naturligtvis försöka påverka själv med till exempel naturmedel. Har beställt luteinkapslar, vet någon någonting annat?
/Monica.

Anmäl
2013-09-08 20:41 #1 av: Leffe

Hoppas allt går bra

Anmäl
2013-09-08 21:45 #2 av: mogfarm

Tack så mycket!
/Monica.

Anmäl
2013-09-18 18:15 #3 av: Maria

Jag håller också tummarna.

/Maria

 

Anmäl
2013-09-24 15:39 #4 av: Anterrabae

A-vitaminer, antioxidanter och äggula är sådant som är bra för ögonbotten och ffa gula fläcken.

Ögonen gillar morötter! Massor av fina ekomorötter (så allt som ska finnas i finns kvar) juica dem gärna! Och är och drick på längden och tvären. Ett äpple i morotsjuicen ger fräschör och släpet fram morotens nyttigheter oc gör dem mer biotillgängliga i juicen.

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.