Färdtjänsten

Färdtjänstresenärens hårresande upplevelser

2014-04-09 09:36 #0 av: ElLobo

Färdtjänstresenärens hårresande upplevelser

Chaufförer som är uttröttade och vinglar på vägen, som kör för fort och med dåligt fungerande bromsar. "Människor vågar inte åka färdtjänst längre" säger Britt Artursson, ombudsman för Synskadades riksförening i Skaraborg.

LänkFärdtjänstresenärens hårresande upplevelserVästtrafik känner inte igen kritiken

Gunilla Wicktor, pressansvarig för den anropsstyrda trafiken inom Västtrafik, känner inte igen kritiken som resenären beskriver.

LänkVästtrafik känner inte igen kritiken

Anmäl
2014-04-11 08:31 #1 av: Anterrabae

Alltså, vi får väl hoppas att västtrafik lär sig läxan med upphandlingen av Taxi Kurir. Det vlev inte bra någon stans. Varken för de som ska resa eller för chaufförerna själva. Det landet inte bli när man får 16000 i månaden för 60-timmarsveckor. För att Västtrafik ska tjäna en slant.

Åkte med en chaufför som sa åt mig att jag såg sliten ut (tack för den) och jag sa att jag sovit dåligt, vara fyra timmar. Då kontrade han med att bara sovit två, och skulle hobba många timmar till. "Åh, trafikfarligt med andra ord" svarade jag på det, och funderade på om jag skulle ringa västtrafik om det.

//Ida

Sajtvärd för Kost , Hypermobilitet Och Synskadade

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.